Massalavés inverteix més de 400.000 euros en l’espectacular reforma del seu teatre municipal

L’Ajuntament de Massalavés ha emprés ja l’inici de les obres de reforma del teatre municipal, amb les quals es durà a terme una remodelació integral que permetrà modernitzar les instal·lacions i respondre a les demandes de la ciutadania, que havia demostrat en els últims anys tindre la necessitat d’un centre cultural de referència.

Per a això, el consistori que dirigeix Puri Noguera invertirà un import que ascendeix als 438.000 euros, dels quals la Diputació de València aportarà uns 200.000 euros i la resta pertanyerà als fons propis de l’ajuntament, que podrà destinar esta partida gràcies a la bona situació econòmica local, ja que no es compta amb cap deute. Les obres, que respectaran el cos original del teatre, sí que provocaran la remodelació de l’amfiteatre i a més es condicionaran nous banys, oficines, taquilles o zona de butaques.

A més, també es modernitzarà la zona externa, amb una coberta nova i de format contemporani. L’ajuntament ha volgut dur a terme un projecte de reforma del teatre en el qual s’escolten les necessitats dels artistes que en ell actuen i per això una de les remodelacions més importants es durà a terme en l’escenari, que guanya grandària perquè es puguen desenvolupar allí funcions de major importància. Les obres estan sent desenvolupades baix la directriu arquitectònica de Carlos Alonso Asins i estan previstes que finalitzen en les pròximes setmanes.

Segons explica l’alcaldessa, Puri Noguera: “Esta actuació respon a una necessitat de la ciutadania. Ja feia molts anys que el consistori volia modernitzar el teatre i, donada la bona situació de l’economia local, hem pogut fer una obra que suposa un abans i un després en la història de Massalavés. Amb el teatre nou s’aporta un llegat del qual ens hem de sentir orgullosos perquè seran moltes les generacions que disfrutaran d’unes instal·lacions de primer nivell en la qual la cultura serà la gran protagonista”.