Massalavés comença els treballs de desinfecció de la via pública

Massalavés ha començat aquest dilluns les tasques de desinfecció de la via pública, prioritzant els espais de major concurrència com entorns de farmàcies, comerços i el consultori. Un dispositiu especial que s’ha activat amb motiu de l’Estat d’Alarma i que, durant aquesta setmana, pentinarà els carrers del municipi amb l’objectiu de frenar la propagació del coronavirus.

Ahir, operaris de l’empresa Sucemart, encarregada de la neteja viària de la localitat, van concentrar els seus esforços en la neteja i desinfecció dels llocs que poden reunir un major nombre de persones. No obstant això, hui continuaran amb la resta de zones de Massalavés. El pla inclou aigualejos intensius i continus per a garantir la seguretat en els espais públics.