Massalavés reparteix kits contra el coronavirus als xiquets perquè passegen «segurs»

L’Ajuntament de Massalavés repartirà a partir d’este divendres més de 200 kits contra el coronavirus als xiquets i xiquetes del municipi amb l’objectiu d’augmentar la seua seguretat durant els passejos diaris. Les borses, que s’entregaran a aquells que estiguen empadronats i tinguen entre 1 i 14 anys, estan compostes per una mascareta personalitzada amb dibuixos, uns guants, una botella de gel, una bossa de llepolies i un diploma. Una mesura que se suma a les més de 1.000 mascaretes repartides entre tots els veïns i veïnes de la població. «És una manera de reconéixer el treball i la paciència dels més xicotets. Són uns campions. Només amb el fet de veure les seues cares quan li les reparteixen, val la pena este detall», apunta Puri Noguera, alcaldessa de Massalavés.

Casa per casa, els regidors del consistori, operaris municipals, voluntaris i Policia Local donaran els obsequis, respectant les mesures de seguretat pertinents. Així mateix, l’Ajuntament ha informat sobre les condicions que han de complir els xiquets i xiquetes en eixir al carrer, publicant en xarxes socials i el ban municipal les normes oficials aprovades pel Govern d’Espanya.

Seguretat per a comerços locals

El consistori també aprofitarà per a repartir material de protecció entre els comerços del municipi, posant l’accent principalment en les perruqueries i esteticistes, que podran obrir complint les normes del Ministeri de Sanitat, a partir del dilluns 4 de maig.

Carta de Puri Noguera als xiquets i xiquetes de Massalavés

Els xiquets i xiquetes de Massalavés també sou herois. Heu superat amb nota la primera etapa del confinament i heu de continuar demostrant la vostra fortalesa. L’entrega d’este kit no té una altra intenció que servir com a reconeixement al vostre gran comportament i, al mateix temps, reforçar la vostra seguretat per a quan isqueu al carrer. Continueu dibuixant, jugant, llegint, cantant… en definitiva, continueu sent xiquets i xiquetes. Ho esteu fent molt bé. Prompte acabarem amb este malson i tornarem a veure’ns als parcs. Molts ànims! L’Ajuntament de Massalavés està orgullós de vosaltres.