“Exigim al Consell que s’implique per a reduir el creixement dels contagis a Massalavés”

Puri Noguera, alcaldessa de Massalavés, exigeix a Sanitat que aplique mesures més restrictives per a frenar el brot en el municipi. “Estic preocupada per la salut i el benestar dels nostres veïns i veïnes. Farem tot el que siga necessari per a vetlar per la seua seguretat i combatre junts aquesta pandèmia”, ha assenyalat aquest matí en una reunió d’urgència en la qual també ha participat la tinenta alcalde i el regidor de Sanitat, entre altres. Precisament, aquest últim, Adrián Buceta, ha explicat que porten diversos dies intentant contactar amb Salut Pública i no han rebut cap contestació, la qual cosa es tradueix en una implicació nul·la de la Conselleria per a solucionar els casos particulars i per tant ser efectius contra la pandèmia. “És molt important agilitzar la realització de proves PCR, conéixer el nombre de persones destinades al control i rastreig de casos a Massalavés i dotar de més recursos als centres sanitaris”, ha al·legat el representant de la localitat.

De fet, segons els resultats de les últimes analítiques en aigües residuals, s’ha detectat una alta presència de càrrega vírica per COVID19. Davant això, la primer edil ha sentenciat que és necessari posar en marxa mesures preventives perquè ha insistit que un tancament de la localitat tindria “greus conseqüències” tant per a l’economia com per a la població. “La nostra obligació és avançar-nos al confinament i evitar arribar a eixe punt. Nosaltres hem fet tot el que està a les nostres mans. Demane màxima responsabilitat a la ciutadania perquè la situació és perillosa. Un xicotet sacrifici ara, tindrà recompensa en el futur”.