Massalavés inverteix més de 12.000 euros en la renovació del Poliesportiu Municipal

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Massalavés, encapçalada per Adrián Buceta, ha dut a terme diverses obres de condicionament en el Poliesportiu Municipal amb una inversió de 12.658 euros. Una de les principals actuacions ha consistit en la renovació íntegra de la pista de pàdel, substituint la gespa artificial per una d’última generació i instal·lant nous vinils que permetran una bona pràctica d’este esport. “Donada la gran demanda dels nostres veïns i veïnes, hem volgut respondre amb estes reformes per a poder oferir un servei de qualitat a la ciutadania”, explica Buceta.

Al mateix temps, també s’ha renovat l’enllumenat per tecnologia led, la qual millorarà els nivells d’il·luminació i permetrà un estalvi energètic, en reduir considerablement el seu consum. Finalment, s’ha instal·lat una taula de ping-pong. “Portem temps treballant en les nostres instal·lacions esportives. Des del primer dia ha sigut una de les premisses de l’equip de govern. Era necessari adequar-les i que els usuaris pogueren disfrutar d’un espai en condicions”, sentència Adrián Buceta.