L’Arxiu Municipal de Massalavés col·labora amb la XIX Assemblea d’Història de la Ribera

Amb motiu de l´exposició que s’està organitzant per a la “XIX Assemblea d´Història de la Ribera. Patrimoni immaterial a la Ribera: festes, tradicions i cultura popular”, que es celebrarà a Alberic els dies 5, 6 i 7 de novembre, el secretari local, Vicent Giménez Chornet, va sol·licitar la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Massalavés, adherit al Servei d’Arxius de la Mancomunitat de la Ribera Alta, perquè es localitzés un document antic relacionat amb les festes de la localitat.

El document aportat per a aquesta exposició, des de l’Arxiu Municipal de Massalavés, és el següent:

“Solicitud del Presidente de la Comisión de Clavarios al Gobernador Civil de la Provincia, para que autorice la realización de unos bailes familiares, que responden a un tradicional modo de festejar en Masalavés el fin de las tareas agrícolas de siega y trilla del arroz, 14 de septiembre de 1960”

Més informació sobre la “XIX Assemblea d’Història de la Ribera en el següent enllaç: https://alberic.ahistoriar.org/