La biblioteca de Massalavés s’integra en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana

Massalavés segueix avant en la seua aposta ferma pel foment de la lectura i la divulgació de la cultura. L’adhesió de la biblioteca municipal a la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana així ho confirma. Un pas més que permetrà millorar el servei pels beneficis que genera l’accés a les xarxes electròniques i a materials i col·leccions que formen part de la xarxa valenciana de biblioteques.

Així mateix, a partir d’ara, es podran sol·licitar còpies del material que siga accessible en qualsevol biblioteca i es podran sol·licitar préstecs en totes elles. “Açò ha sigut possible gràcies a la reforma que es va fer en 2018 i l’ampliació de l’horari d’atenció que es va impulsar en 2021”, ha explicat l’alcaldessa Puri Noguera.

Entre els beneficis destaca l’accés a la ferramenta eBiblio, un servei de lectura de llibres electrònics a través d’internet que es posa a la disposició de la ciutadania mitjançant una plataforma tecnològica que permet a l’usuari accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius com a tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.