Massalavés reforça la desinfecció i desratització dels seus carrers amb un pla de tractaments anuals

L’Ajuntament de Massalavés segueix en el seu compromís ferm de mantindre els espais públics en les millors condicions possibles. L’última mostra és la posada en marxa d’un pla de tractaments anuals per a intensificar la desinfecció i la desratització. El consistori destinarà 3.285 euros, dels quals 1.350 pertanyen a una subvenció de l’Àrea de Benestar de la Diputació de València.

L’empresa Formulació i Aplicació de Químiques SL serà l’encarregada de fer els treballs, actuant a la Casa de la Música, l’edifici multiusos, la Cámara Agraria, el poliesportiu, la piscina municipal, el consultori mèdic, el col·legi CEIP Blasco Ibáñez i el menjador escolar. També es duran a terme diferents actuacions en el polígon industrial, així com en el clavegueram de tota la població.