Massalavés s’integra en la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana

Massalavés continua apostant per enfortir la cultura, a través del foment de la lectura. L’última mostra és la integració de la biblioteca municipal en la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana. Gràcies a això i a través de l’eina eBiblio, es posa a la disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que permet a l’usuari accedir al catàleg de totes les biblioteques adherides a este pla i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius com a tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics. També es pot consultar l’estat dels préstecs i renovar-los, reservar documents, crear una bibliografia pròpia o suggerir adquisicions a la biblioteca i realitzar qualsevol pregunta o suggeriment.

Per a poder disfrutar d’estos beneficis, és necessari sol·licitar el carnet d’usuari de la xarxa. Este tràmit pot realitzar-se en la mateixa biblioteca de Massalavés, en horari de 09.00 a 14.00 hores. “Es tracta d’una porta oberta via Internet amb la biblioteca del nostre poble. La lectura digital ha cobrat gran importància en els últims anys, per això, hem decidit fer este pas. D’esta manera, avancem cap a una nova modernització i, al mateix temps, oferim un servei més complet als usuaris”, ha assenyalat Puri Noguera, alcaldessa de Massalavés.

https://ceice.gva.es/es/web/xlpv