L’Ajuntament de Massalavés combat l’atur agrícola amb la contractació de 9 persones

L’Ajuntament de Massalavés, gràcies a una subvenció atorgada pel Servei d’Ocupació Pública Estatal (SEPE) que ascendeix a 22.912,17 euros, ha contractat nou persones com a part del programa de Foment de l’Ocupació Agrària.

Una mesura que serveix per a abordar la desocupació en el sector i que brinda una oportunitat laboral a aquells que durant l’estiu es troben desocupats.

Les persones contractades exerciran diverses labors agrícoles en el municipi, la qual cosa no sols generarà ocupació, sinó que també contribuirà al desenvolupament i manteniment de la indústria agrària local.

El consistori continuarà treballant en estreta col·laboració amb el SEPE i altres institucions rellevants per a implementar programes i projectes que beneficien a la ciutadania i combaten la desocupació.