L’Ajuntament de Massalavés impulsa la conciliació familiar amb el suport del Pla Corresponsables 2023

L’Ajuntament de Massalavés ha rebut una subvenció de 14.410 € en el marc del Pla Corresponsables 2023, impulsat per la vicepresidència segona i la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge. Esta iniciativa té com a objectiu promoure la conciliació de la vida personal, familiar i laboral des d’una perspectiva d’igualtat entre homes i dones, fomentant la corresponsabilitat i la creació d’ocupació de qualitat en el sector de les cures.

La subvenció atorgada permetrà dur a terme diverses accions que contribuiran a l’enfortiment de la conciliació en la localitat. Entre les iniciatives recolzades, destaca l’Escola d’Estiu, un projecte significatiu que beneficia a 59 famílies de Massalavés, amb la participació d’un total de 71 xiquets i xiquetes.

L’Escola d’Estiu no sols proporcionarà un entorn segur i enriquidor per als participants més joves, sinó que també s’alinea amb la visió del Pla Corresponsables 2023 en promoure la igualtat de gènere i la participació activa dels homes en les responsabilitats familiars i de cura.