Massalavés millora la higiene pública amb un pla anual de desinfecció i desratització

L’Ajuntament de Massalavés, en el seu continu esforç per mantindre els espais públics en condicions òptimes per a la ciutadania, ha dut a terme la implementació d’un pla de tractaments anuals destinat a intensificar els processos de desinfecció i desratització en el municipi.

La inversió de 3.285 euros en este projecte reflecteix el compromís de l’equip de govern amb la salut i benestar de les veïnes i els veïns, dels quals 1.350 euros provenen d’una subvenció atorgada per l’Àrea de Benestar de la Diputació de València.

L’empresa Formulació i Aplicació de Químiques SL ha sigut l’encarregada de fer estos treballs. Una entitat reconeguda per la seua experiència i professionalisme en el camp de la desinfecció i desratització.

L’Ajuntament de Massalavés estén la seua gratitud a l’Àrea de Benestar de la Diputació de València pel seu suport financer, que permet dur a terme estes importants millores en benefici del municipi. El compromís de l’Ajuntament amb la seguretat i benestar dels seus ciutadans és indestructible, i este pla de tractaments anuals és un pas més en eixa direcció.