Massalavés rep 2945,11 euros de la Diputació de València per a combatre la violència de gènere

L’Ajuntament de Massalavés ha rebut una significativa subvenció per part de la Diputació de València, amb una suma total de 2945,11 euros. Este suport financer s’ha destinat a enfortir les accions i mesures preventives en el marc de la participació activa del municipi en la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere.

En estos fons, s’han implementat diverses iniciatives destinades a conscienciar i previndre la violència de gènere. Entre les accions dutes a terme s’inclouen la instauració d’un Punt Violeta durant les festes patronals, el desenvolupament d’un Protocol d’Actuació contra la Violència de Gènere per a la Policia Local de Massalavés i la realització d’un Contacontes Infantil titulat “La Caputxeta Valenta”.

Estes accions reforcen el compromís de l’Ajuntament de Massalavés en la creació d’un entorn segur i lliure de violència de gènere. La subvenció rebuda de la Diputació de València ha sigut essencial per a dur a terme este iniciatives i contribuir al benestar del municipi.