Salutació de l'Alcaldessa

Estem davant una legislatura per a la il·lusió. Massalavés viu un bon moment municipal i, després de superar anys convulsos a nivell internacional (en els quals la crisis econòmica han truncat moltes esperances vitals) ara sembla que vénen millors anys. A l’Ajuntament així podem afirmar-ho perquè des de fa anys duu realitzant-se un bon treball i els comptes són positius, el que ens aporta una autonomia que cal valorar, perquè no tots la tenen. En Massalavés som els amos del nostre futur. Per a això seguim treballant, amb eixe objectiu fem moltes hores cada dia.
 
L’equip de govern que comande va rebre el suport majoritari a les eleccions municipals. Ens va aportar la ciutadania una confiança que estem obligades i obligats a tornar. Amb feina, amb convicció, amb implicació. Per fer de Massalavés el municipi que hem somniat.
 
Ho farem, a més, escoltant constantment (sempre que ho necessiten) als nostres veïns i veïnes. Per transmetre’ls tot el que fem. Amb la transparència que sempre ens ha caracteritzat. Perquè la democràcia no és sols el vot cada quatre anys. És també actualitzar la confiança de la ciutadania en cada conversa de carrer. És millorar amb cada proposta. 
Eixe és l’Ajuntament de Massalavés en el qual crec i pel que vaig a treballar. 

Puri Noguera
Alcaldessa de l’Ajuntament de Massalavés