Massalavés inverteix 56.000 euros en la reforma de l’ajuntament

L’Ajuntament de Massalavés ha afrontat una reforma estructural de la casa consistorial que ha permés modernitzar les instal·lacions per a convertir-les en un espai més acollidor i eficient per a la ciutadania. Així, l’equip de govern que comanda Puri Noguera va invertir al voltant de 56.000 euros en l’adequació de la façana de la casa consistorial i la pavimentació interior de l’edifici, que ha rebut la instal·lació de parquet, la qual cosa ha permés una modernització de les estades en les quals s’atén els veïns i també dels despatxos o la sala de plens. 

“L’equip de govern ja portava molts anys volent reformar l’ajuntament però havíem volgut prioritzar altres assumptes vinculats amb la ciutadania. Ara que ha millorat considerablement la situació econòmica de l’ajuntament s’ha invertit una Inversió Financerament Sostenible de la Diputació de València per a una reforma que ha permés rejovenir la casa de tots els veïns de Massalavés”, afirma l’alcaldessa, Puri Noguera.