Massalavés inverteix més de 109.000 euros en la millora dels seus parcs empresarials

L’Ajuntament de Massalavés està desenvolupant una ajuda de l’IVACE (l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) que li permet reformar diversos enclavaments del municipi, amb una important actuació als parcs empresarials. Així, el consistori ha disposat d’exactament 109.110 euros que ha invertit, per exemple, en la millora de la seguretat en els polígons, en els quals s’ha instal·lat un sistema de videovigilància que està coordinat i centralitzat des de la casa consistorial, amb una especial atenció per part de la Policia Local. El consistori que dirigeix Puri Noguera vol amb això que les càmeres que controlen la zona de les empreses servisquen amb el doble objectiu de dissuadir la possible acció delictiva però també per a conéixer la identitat dels delinqüents en cas de produir-se. 

La inversió de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial permet amb això convertir els centres industrials de Massalavés en un dels més segurs de la comarca, beneficiant així una petició realitzada per les importants companyies que allí treballen. L’actuació, en aquest cas, s’ha dut a terme exactament en el Polígon Industrial Buenavista. També s’han escomés millores viàries i s’ha modernitzat la senyalització, a més d’actualitzar l’enllumenat públic amb bombetes LED que permetran reduir la despesa en electricitat i combatre el canvi climàtic gràcies a un menor consum.

A més, la inversió de l’IVACE també ha permés la millora de la xarxa d’aigua potable del municipi, que acabarà amb les fugues existents i augmentarà l’estalvi. El consistori va aprovar un projecte en el qual creix el diàmetre de la canalització per a disminuir la pressió i així combatre possibles fugues futures. “Era una actuació necessària perquè el municipi estava veient augmentar la factura de l’aigua i a més estàvem perdent molts litres. Havíem d’actuar i l’ajuda de l’IVACE ho ha fet possible”, argumenta l’alcaldessa, Puri Noguera.