L’Ajuntament de Massalavés enfortix el seu compromís amb la Transparència i el Bon Govern gràcies a una nova subvenció de la Generalitat i la Diputació

L’Ajuntament de Massalavés ha sigut beneficiari d’una subvenció de 8.000 €, atorgada per l’àrea de Transparència, Govern Obert i Participació de la Diputació de València, en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència i Qualitat Democràtica. Una ajuda que té com a objectiu primordial fomentar la participació ciutadana, promoure la transparència i enfortir el bon govern en l’àmbit local.

Això és un testimoni més del compromís continu de l’equip de govern amb els principis fonamentals de la democràcia i l’administració pública responsable. A través d’este finançament, el consistori durà a terme la creació de la “Estratègia d’Integritat Pública de l’Ajuntament de Massalavés”, un projecte destinat a consolidar i enfortir la integritat i l’ètica en la gestió pública.

A més, com a part d’esta iniciativa, es desenvoluparà un procediment de tramitació de denúncies que permetrà als ciutadans reportar irregularitats i males pràctiques de manera segura i confidencial.

Esta nova subvenció se suma a l’actualització del Portal de Transparència de l’Ajuntament de Massalavés, que es va dur a terme en 2022 i que ha millorat significativament l’accés a la informació pública.

L’alcaldessa de Massalavés, ha agraït a la Diputació de València i la Conselleria de Participació, Transparència i Qualitat Democràtica el seu suport i confiança en este projecte. També ha emfatitzat que “esta subvenció representa un pas significatiu cap avant en el camí cap a una administració local més transparent i eficient”.