L’Ajuntament de Massalavés rep una subvenció de la Diputació de València per a impulsar la Responsabilitat Social i l’Educació Ambiental

L’Ajuntament de Massalavés ha rebut una subvenció de la Diputació de València, que ascendix a 4.468,39 €, destinada al foment, promoció i divulgació de la Responsabilitat Social en l’àrea de Transparència, Govern Obert i Participació.

Esta nova iniciativa s’alinea amb la campanya d’educació ambiental “Massalavés Recicla!”, que va ser un èxit i ha generat una major consciència sobre la importància del reciclatge en el municipi. Ara, gràcies al suport de la institució provincial, l’Ajuntament de Massalavés planeja dur a terme una nova acció dins d’esta campanya, que se centrarà en la conscienciació sobre la utilització de productes i serveis responsables.

La Responsabilitat Social és un component essencial de la visió de Massalavés per al futur. Amb esta subvenció, el consistori podrà ampliar els seus esforços per a promoure pràctiques i comportaments socialment responsables entre la ciutadania. L’educació ambiental és una part clau d’este esforç, ja que la sostenibilitat i el respecte pel nostre entorn són fonamentals per a construir un futur millor.

L’alcaldessa de Massalavés, Puri Noguera, ha expressat el seu agraïment a la Diputació de València pel seu suport continu a estes iniciatives i el seu compromís amb la millora de la qualitat de vida de les veïnes i veïns. A més, ha animat a tots a participar activament en les activitats que es duran a terme en el marc d’esta nova acció.