Participa en el programa “Cuina que cuida”

El nou programa “Cuina que cuida” té com a objectiu proporcionar benestar nutricional, físic i social a  persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social, contribuint així a millorar la seva qualitat de vida. El servei, que serà gestionat directament des del Departament de Serveis Socials d’Atenció Primària Bàsica de la Mancomunitat de la Ribera Alta, té un clar esperit social, ja que estarà disponible per a qualsevol persona, independentment de la seua edat. A més, les persones usuàries no hauran de pagar cap cost per la prestació del servei.

Serà SERUNION S.L. l’empresa encarregada de l’execució del contracte, que tindrà un termini de vigència des de l’1 de desembre de 2023  fins al dia 31 de desembre de 2024.

Si necessiteu ampliar la informació acudiu a les oficines municipals de serveis socials.

Sol·licitud per a participar