Massalavés reforça els seus serveis municipals amb l’adquisició d’una nova furgoneta

En un esforç per enfortir la capacitat de prestació de serveis i modernitzar la infraestructura municipal, l’Ajuntament de Massalavés ha adquirit una nova furgoneta amb fons atorgats a través del Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València.

Un pas més en el compromís del consistori per millorar l’eficiència dels serveis municipals. Una eina versàtil que permetrà una major flexibilitat en diverses àrees municipals, sobretot en medi ambient o Urbanisme, entre altres.

L’alcaldessa de Massalavés, Puri Noguera, ha destacat la importància d’esta compra, assenyalant que “amb decisions com esta, el Govern local millora les condicions de treball dels nostres empleats públics i també les condicions de seguretat de la flota municipal”.

Amb una inversió de 35.000 euros, esta Volkswagen Caravelle està equipada amb les últimes tecnologies i dissenyada per a satisfer les necessitats dels treballadors municipals, els qui optimitzaran la seua mobilitat, a més de contribuir a un acompliment més eficaç de la feina de casa quotidianes.

Noguera ha assenyalat que l’objectiu és continuar millorant la flota i modernitzar la seua infraestructura per a garantir que puguen exercir les seues funcions amb les millors eines possibles.